Kćerka Brucea Willisa i Demi Moore objavila fotografiju na kojoj doji: Upoznala pravu sreću kroz malenu Louettu

Piše: I. H.

Rumer Willis , najstarija kćerka Demi Moore i Brucea Willisa, nedavno je postala mama, a svoj 35. rođendan obilježila je objavom u kojoj se uporedila nekad i sad. Dojeći četveromjesečnu kćerku Louettu, pratiocima je priznala kako je na svoj rođendan izgorjela na suncu, te se nasmijala samoj sebi zbog neopreznosti.

Sjetila se koliko je njen prošli rođendan bio drugačiji. Prošle godine na 16.august, saznala je da je trudna, i to joj je bio najljepši poklon koji je mogla dobiti. Međutim, bila je toliko umorna i osjećala je takvu mučninu da tada nikome nije rekla za bebu pa ni partneru i tada budućem ocu, muzičaru Dereku Thomasu.

“Toliko je promjena koje se događaju u meni. Bila sam nervozna i uzbuđena, osjetila sam toliko sićušnih malih leptirića u trbuhu, duboko se pitajući ko bi mogla biti ova mala duša. A sada, imati Lou u naručju na mom sljedećem putovanju osjećam da se svaka rođendanska želja koju sam ikada imala ostvarila deseterostruko,” napisala je.

 

Dodala je da prošlu godinu pamti i po izazovima i strahovima koje je treba prevladati, ne spominjući oca, holivudskog glumca Brucea Willisa. Otkako je obolio od frontotemporalne demencije, stanje mu se neprestano pogoršava. Vidio je kćerku kada je bila trudna: Rumer je stajala uz oca, okružena sestrama, majkom, pomajkom Emmom Heming, te polusestrama i uživala u trenutku bliskosti s tatom.

“Doista sam naučila kako je zagledati se u najdublji dio sebe i pronaći snagu i iskonsku moć za koju nisam znala da je imam”, napisala je u rođendanskoj objavi, dodajući da u potpunosti prihvata “ovu novu verziju” sebe i osjeća se ugodno u svojoj koži, samouvjerenija nego što je ikada zamišljala. Oglasila se i njena mama, Demi Moore.

 

“Moj život se promijenio onog dana kad si se rodila. Donijela si značenje i svrhu mom postojanju. Sada moja bebo, imaš vlastitu bebu, donoseći još veću ljubav u sve naše živote, volim te”. Ponosna mlada mama i prelijepa baka, kao da se na sladak način “takmiče” ko će malu Louettu i jedna drugu, voljeti više.

Pročitajte još