Organizatorica vjenčanja Jusufa Nurkića: Jedan od najzahtjevnijih projekata ikad, radile dvije agencije, prava produkcija

Piše: I. H.

Jedan od najboljih bh.košarkaša Jusuf Nurkić, nedavno se oženio. On i njegova izabranica za lokaciju najvažnijeg dana u životu izabrali su Dubrovnik, tvrđavu Lovrijenac.

Organizatorica njihovog vjenčanja, Ines Nanić, otkrila je detalje slavlja. Kaže da je to bio jedan od najzahtjevnijih projekata do sad.

„ To je jedan od najzahtjevnijih projekata na kojima smo radili, a moja firma postoji već 15 godina. Projekt smo radili s još jednom firmom iz Dubrovnika i to je zaista bio posao za dvije agencije. Bila je to prava produkcija. To se nekad zvalo event management i takav projekt zahtjeva višemjesečne pripreme. Da je stvarno tome potrebno toliko vremena, govori činjenica da je na sam dan bilo 150 gostiju, a nas u backstage-u u samoj produkciji, bilo je 146“,  otkrila je Nanić.

Nurkić je prvo na terasi Umjetničke galerije u Dubrovniku organizovao zabavu ususret svoj vjenčanju s Eminom Durić. Veselo društvo pjesmom je zabavljala kraljica sevdalinke, Amira Medunjanin.

Ceremonija vjenčanja održana je na tvrđavi Lovrijenac, među prisutnima na vjenčanju bili su košarkaš Portland Trail Blazersa, Anfernee Simons s djevojkom Bre Hudson, Lejla i Tarik Filipović, Sabina i Enis Bešlagić, Viktorija i Dino Rađa, Goran Bogdan, Petar Grašo i mnoge druge poznate osobe.

Pročitajte još