J.Lo i Ben Affleck proslavili prvu godišnjicu braka: Atraktivna pjevačica suprugu poklonila originalan poklon

Piše: I. H.

Prije godinu dana svijetom je zavladala prava euforija zbog para Bennifer, preciznije zbog vjenčanja koje su fanovi ovog holivudskog para čekali više od deset godina. Kako bi obilježila godinu dana njihovog braka, Lopez je na Instagramu podijelila neke neviđene fotografije i uvid u novu pjesmu posvećenu Afflecku.

 

Da u svakoj ljubavnoj priči postoji sretan kraj, zaključili su fanovi Jennifer Lopez i Bena Afflecka kada je prije godinu dana par odlučio svoju ljubav krunisati brakom. Godinu dana od same ceremonije par je neodvojiv, a i njihova djeca sjajno se slažu, pa Lopez i Affleck mogu odahnuti i živjeti svoju ljubavnu idilu. Koliko je sretna s Affleckom, pjevačica je otkrila na društvenim mrežama obilježivši prvu godišnjicu braka.

U nedjelju je Jennifer Lopez na društvenim mrežama posvetila objavu svom suprugu, a sa svojim pratiocima je podijelila neke dosad neviđene fotografije s njihovog vjenčanja u Georgiji.

Intimna ceremonija par je koštala otprilike 400 hiljada dolara, a nekoliko kadrova s vjenčanja pjevačica je podijelila na društvenim mrežama, ne skrivajući koliko je sretna što je ponovno u ljubavi s Affleckom.

 

Osim kadrova s vjenčanja, Lopez je otkrila stihove emotivne romantične pjesme koju je odlučila posvetiti glumcu. ‘Dear Ben Pt. II’ jedna je od nekoliko pjesama koje je posvetila svom suprugu i koje će se nalaziti na njezinom devetom studijskom albumu ‘This Is Me… Now’.

 

Prva pjesma ‘Dear Ben’ nalazi se na albumu ‘This Is Me’ iz 2002. godine, a Lopez ju je napisala dok su ona i Affleck bili jedan od najpopularnijih i najobožavanijih parova na sceni.

 

 

Pročitajte još