Ana Rucner promijenila imidž: Popularna violončelistica više ne izgleda ovako

Piše: I. H.

Hrvatska violončelistica Ana Rucner, poznata je kao atraktivna crnka, a sada je promijenila imidž! Na svom Instagram profilu pohvalila se novom bojom kose koja je značajan odmak u odnosu na njen dugogodišnji imidž, a njena crna kosa bila je njen zaštitni znak. Ljeto je vrijeme za promjene i avanture, pa se Rucner odlučila upustiti u ovakvu avanturu.

Kao svoju destinaciju za godišnji odmor i opuštanje Ana je izabrala Pag, a tamo je pratiocima otkrila da je promijenila imidž, što se mnogima jako svidjelo!

Rucner je na Instagramu s pratiocima podijelila nekoliko fotografija s plaže, a dok je pozirala u kupaćem kostimu otkrila je i da je njena crna kosa sada ljubičasta! Da je to boja mjeseca augusta, Ana je otkrila u komentarima.

Donedavna crnka svojom je promjenom oduševila pratioce koji su u komentarima izrazili svoje oduševljenje i iznenađenje ovom neočekivanom promjenom!

 

Ova muzučarka je često na meti kritika na društvenim mrežama zbog svog fizičkog izgleda, gdje je nerijetko nazivaju anoreksičnom i poručuju da se što prije udeblja. No, Rucner je već u ranijem intervju poručila da je takvi komentari ne zanimaju.

Pročitajte još