Sienna Miller više ne može sakriti stomak: Čeka dijete sa 15 godina mlađim partnerom

Piše: I. H.

Manekenka i glumica Sienna Miller (41) prošetala je po plaži na Ibizi i tako otkrila trudnički stomačić. Iako vijest službeno još nije potvrdila, fotografije koje je objavio časopis People dovoljan su dokaz da je Sienna trudna. Trenutačno se odmara s partnerom Olijem Greenom (26), s kojim čeka prvo zajedničko dijete.

41-godišnja glumica i njezin 15 godina mlađi partner potvrdili su svoju vezu na BAFTA-i 2022., a krajem marta su debitirali na crvenom tepihu kao par. Od tada se često mogu vidjeti na raznim sportskim događajima i muzičkim festivalima kako uživaju u druženju.

Prije Greena, Miller je bila u vezi s glumcem Tomom Sturridgeom od 2011. do 2015., a imaju i kćerku Marlowe Sturridge.

Baš poput njenog bivšeg, Green se bavi glumom. Karijeru je započeo nakon studija na Strasberg Theatre & Film Institute u New Yorku, a imao je epizodne uloge u serijama ‘A Good Person’ i ‘Kruna’. Pored toga, glumio je uz Kaiju Gerber u muzičkom videu Johna Eatherlyja.

Osim glume, Green se probao u modelingu pa se pojavljivao u brojnim Burberryjevim kampanjama uz Caru Delevingne i Suki Waterhouse, a 2017. godine bio je zaštitno lice GAP-a.

Iako manekenka i glumica svojim outfitima drži status it djevojke, Oli je dosad bio prilično tajanstven glumac koji nije otkrivao puno o sebi, osim koliko mu se sviđa plavokosa modna ikona u čijem se društvu ne prestaje smiješiti.

Pročitajte još