Severina na odmoru zasukala rukave: Pomogla ribaru da popravi čamac

Piše: I. H.

Hrvatska pjevačica Severina nakon završetka ljetne turneje odlučila je odmoriti na otoku u blizini Korčule, a na Instagramu je podijelila snimak kako popravlja čamac.

 

 

Predah od nastupa Severina je odlučila napraviti na otoku Vrniku, gdje je nastao kultni video snimak koji je objavila, a na kojem ona lokalnom ribaru pomaže preurediti stari i oronuli čamac.

 

Na videu, Severina sjedi na kamenitoj plaži, zasukala je rukave svoje plave haljinice, a zatim uzela kist i počela premazivati čamac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

 

“Ribanje i ribarsko prigovaranje”, navela je u opisu snimka.

 

Također, na videu se mogao čuti i zanimljivi razgovor s okupljenima, a između ostalog su joj kazali kako se samo smije.

 

U komentar joj se javila i njena kolegica Doris Dragović, koja joj je uputila emotikon srca.

Ostatak pratioca pisao joj je: “Fino ti to damski i još ti ništa nije kapnulo na ruke i nokte”, glasio je jedan od komentara na snimak ovog druženja gdje su pohvalili pjevačicu kazavši da im popravka s njom “glatko ide”.

 

 

Prije posljednjeg niza nastupa, Severina je odmarala na Korčuli zajedno sa sinom Aleksandrom, kojem je tom prilikom ispunila veliku želju. Organizovala je prevoz kako bi on i njegovi prijatelji prisustvovali njenom nastupu u Blatu.

 

Severina često fotografijama oduševi svoje pratioce, niko ne može da vjeruje da pjevačica ima tako fantastično tijelo s 51 godinu. A da ima mnogo fanova, dokaz nisu samo komentari na njene fotografije na društvenim mrežama, nego i hiljade ljudi koji dolaze na njene koncerte i od kojih dobija samo najljepše komplimente iz publike.

 

Pročitajte još