Holivudska zvijezda Selena Gomez videosnimkom zbunila fanove: Da li to najavljuje povratak bivšem

Piše: I. H.

Holivudska glumica i pjevačica Selena Gomez, posljednjom videosnimkom na svom Instagram profilu napravila je pravu pomutnju na društvenim mrežama, a mnogi zbog zvuka u pozadini misle da aludira na razvod braka svog bivšeg dečka Justina Biebera i njegove supruge Hailey Bieber.

 

Pjevačica Selena Gomez uzbudila je svoje fanove najnovijim videom, jer smatraju da je u njemu poruka za njenog bivšeg partnera Justina Biebera.

 

U videu je Selena snimila sebe na zvuk iz kultne scene iz ”Seksa i grada” kada Samantha (Kim Cattrall) odgovara na telefonski poziv svog oženjenog ljubavnika.

”Gotovo je, rekao sam ženi”, čuo se muški glas u sceni, a Selena je pantomimom odgovorila: ”Ko je ovo?”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

 

Sudeći po opisu videosnimka, nastao je kako bi Selena promovisala svoju novu pjesmu ”Single Soon”, ali fanovi su u tome vidjeli poruku za njenog bivšeg Justina i njegovu suprugu Hailey Bieber.

 

”Single Soon ovog petka”, najavila je Selena u opisu.

 

 

”Ona nagovještava priče o razvodu Justina i supruge”, ”Je li te Justin nedavno nazvao?”, ”Znam da Justin udara o zid i da Hailey čita komentare na ovoj objavi! Bok, Hailey”, ”Je li to rekao Justin?”, bili su neki od komentara.

 

 

Međutim, iako su fanovi ovaj Selenin video protumačili kao najavu razvoda i problema između Hailey i Justina, nedavno se pojavila informacija kako je Hailey preuzela važnu ulogu u Justinovom biznisu.

 

”Hailey je preuzela kontrolu i jako je uključena. Učestvuje na sastancima i puno priča za njega”, rekao je izvor za Page Six.

 

Podsjećamo, Selena i Justin imali su dug odnos s prekidima koji je trajao osam godina, a posljednji put prekinuli su 2018.

 

Samo dva mjeseca kasnije Justin je zaprosio Hailey Bieber, a brojni fanovi ovu su ljepoticu tad zamrzili jer je, navodno, ukrala dečka njihovoj omiljenoj pjevačici.

 

Veza Selene i Justina s vanjske strane izgledala je kao savršena, ali bila je puna uspona i padova, zbog kojih su na kraju i prekinuli ljubavnu vezu. Nakon Justina utjehu je tražila u drugim muškarcima, ali nijedna njena veza nije dugo potrajala. 2017. godine bila je s muzičarom The Weekndoma, a u septembru iste godine morala je na hitnu transplantaciju bubrega i nedugo nakon toga prekinula je s njim.

 

Kasnije se šuškalo da izlazi s Niallom Horanom, Orlandom Bloomom, pa čak i Chrisom Evansom, ali nijedna od romansi nije bila potvrđena.

 

Pročitajte još