Bivši američki fudbaler Tom Brady: Anksioznost zbog završetka karijere pobjedio druženjem s novom djevojkom Irinom Shayk

Piše: I. H.

Nekadašnjoj zvijezdi američkog fudbala, Tomu Bradyju, romansa s Irinom Shayk nije tek “pojas za spašavanje” zbog razvoda od bivše supruge, Gisele Bundchen. Između jedne od najljepših manekenki svijeta i bivšeg profesionalnog sportiste, mogla bi se desiti prava ljubavna priča, u kojoj su jedno drugom bezrezevna podrška i prijatelji, a ne samo ljubavnici.

 

Izvor blizak Daily Mailu tvrdi kako se njihov odnos razvija u tom pravcu. Irina je podrška Tomu koji je, navodno, anksiozan zbog „penzionisanja“ – tu odluku donio je početkom ove godine. Inače bi u ovo doba godine krenule pripreme i treninzi za Tampa Bay Buccaneerse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

“Irina pomaže Tomu s tjeskobom koja se posljednjih nekoliko sedmica pojačava, jer bi se u ovo doba godine pripremao za fudbal. Nova veza ide tako sjajno iz više razloga, ali jedan od glavnih je taj što mu skreće misli s terena. Nedostaje mu igranje, ali se više ne vraća na teren. Zahvaljujući Irini, pažnja mu je usmjerena na nju. Slobodno vrijeme koristi za izgradnju njihove veze, pretvara se u nešto posebno”, tvrdi izvor.

 

Njihovi su se sastanci ustalili, što potvrđuje informacije da se romansa zahuktava. Ranije ovog mjeseca Tom i Irina proveli su dva dana zajedno zatvoreni u hotelu The Twenty Two, u londonskom kvartu Mayfair. Bivša zvijezda američkog nogometa stigao je u taj hotel, gdje se već nalazila Irina, u nedjelju rano ujutro. Prijavio se u 2 sata, nakon što se u subotu kasno navečer iz Birminghama dovezao u London. Iskrao se iz hotela sporednim izlazom u utorak ujutro i uputio prema zračnoj luci – s Irinom koja je izašla iz hotela glavnim ulazom.

Početkom mjeseca bili su na klasičnom dejtu, u sushi restoranu Azabu u njojorškoj četvrti Tribeca, a krajem jula proveli su noć u Los Angelesu: došao je po nju automobilom, dovezao je svojoj kući i ujutro vratio u hotel.

“Stvari stvarno funkcionišu i sviđa mu se kako je ušla u njegov život, baš u pravo vrijeme. To je nešto što se jednostavno osjeća prirodno, ispravno i utješno. On voli svaku minutu s njom i jedva čeka šta bi moglo biti sljedeće”, rekao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Čini se da su “kliknuli” na vjenčanju milijardera Joea Nahmada i njegove dugogodišnje djevojke Madison Headrick, na Sardiniji, u maju ove godine. Prvi put su zajedno fotografisani dva mjeseca kasnije, no i sada, kada njihova veza nije tajna, ne žele potvrditi jesu li zajedno. Kako se bliži sezona glamuroznih društvenih događanja, prilika za “službenu šetnju” crvenim tepihom gdje bi se mogli pojaviti s rukom u ruci, bit će napretek.

Pročitajte još