Jessica Alba i njen suprug Cash Warren proslavili 15.godišnjicu braka: Jedan od najstabilnijih holivudskih brakova

Piše: I. H.

Američka glumica Jessica Alba i njezin suprug Cash Warren, s kojim ima troje djece, ove su godine proslavili 15 godina braka.

Zvijezda “Sin Cityja” sa svojim je sadašnjim suprugom u vezi skoro 20 godina, a sad je otkrila i u čemu je tajna njihovog skladnog odnosa.

 

Vlasnica uspješne firme The Honest Company, kaže da je najbitnija neprestana komunikacija.

42-godišnja holivudska zvijezda koja sa suprugom ima dvije kćerke Honor (15), Haven (12) i sina Hayesa (5), rekla je za Entertainment Tonight da se sve svodi na otvoreni razgovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

“Ponekad je to: Trebam svoj prostor, razgovarat ću s tobom kasnije. Kad trebam partnera reći ću: ‘Nedostaješ mi, kad ćeš se vratiti? Stvar je u tome da uvijek komunicirate kako se osjećate”, rekla je Jessica.

 

“Mislim da je nekad komunikacija pretjerana, nekad manjkava, ali je važna”, rekla je dok je promovisala svoju novu TV emisiju Honest Renovations.

Par se upoznao prije 19 godina, te su se vjenčali 4 godine kasnije.

 

Jessica je dodala da često ‘stvari vide drugačije’, ali i da razgovaraju i uvijek dođu do rješenja.

“Mi smo racionalni ljudi. Znamo za kompromis. To je umjetnost danas”, rekla je.

 

Njen je suprug nedavno priznao i kako njihova romansa nije uvijek laka.

44-godišnji producent priznao je da je njihova veza prolazila kroz razne periode.

 

“Kada prolazimo kroz neke trenutke ili dajemo jedno drugome prostor koji nam treba, razgovaramo o tome, možda odemo i na spoj. Pokušavate učiniti stvari da to vratite. Nasreću, imam partnera koji je tu na neki način”, rekao je da su on i Jessica čak na kratko prekinuli u jednom trenutku dok su bili u vezi i to zbog njegove ljubomore.

 

Priznao je da je bio na početku njihove veze jako ljubomoran zbog pažnje koju je dobijala od drugih muškaraca.

 

“Jednostavno se nisam osjećao dobro zbog toga. Uvijek sam bio prilično samouvjerena osoba… A onda mi se desi da sam postao ljubomoran.”, prisjetio se, te je naučio kako se nositi s tim emocijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Roku Channel (@therokuchannel)

Warren je najveća Jessicina podrška kad se radi o karijeri, te joj je rekao da se ne osjeća loše što je morala ostaviti djecu ovaj ili onaj vikend zbog posla, jer na kraju će oni odrasti i zaboravit će činjenicu ‘da je nije bilo ova tri ili ovih pet dana’.

Par se prvi put upoznao na snimanju “Fantastične četvorke” 2004. godine, gdje je Jessica Alba glumila Sue Storm, a Warren je radio kao pomoćnik reditelja.

Pročitajte još