Shakira u punom sjaju: Latino diva se vratila svojoj prvoj ljubavi

Piše: I. H.

Latino diva, Shakira, se prije više od godinu dana razvela od svog bivšeg supruga Piquea, tad su javno objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj i da svako nastavlja svojim putem, ali i da će zajednički brinuti o dvojici sinova, Milanu i Sashi.

 

 

Ubrzo nakon toga, saznalo se da za Piquea taj put znači uživanje sa 22-godišnjom studenticom s kojom je Shakiru varao mjesecima, dok se kolumbijska pjevačica zatvorila u studio, odakle je izbacivala hit za hitom koji su osvajali svjetske muzičke ljestvice.

 

Shakira je s djecom, tek početkom aprila, konačno napustila Barcelonu i započela novi život u Miamiju. Osim poslovnim obavezama, koje je bila stavila u drugi plan radi porodice, Shakira se posvetila i privatnom životu, te je viša puta viđena u izlascima u društvu drugih slavnih osoba kao što su manekenka Gisele Bündchen, NBA zvijezda Jimmy Butler i vozač Formule 1 Lewis Hamilton.

 

Pjevačica se, također, aktivirala i na svom Instagram profilu gdje u posljednje vrijeme objavljuje videe na kojima zavodljivo pleše, a koji preko noći postaju viralni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ples je, uz muziku, jedna od najvećih Shakirinih ljubavi, po kojem je uvijek bila poznata. Njeni pokreti su jedna od stvari koji su ovu pjevačicu na početku karijere izdvojili na muzičkoj sceni.

 

U komentarima je fanovi ne prestaju hvaliti, te joj pišu kako godinama nije izgledala zadovoljnije i sretnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Inače, u jednom od intervjua prije par godina, Shakira je istakla kako se odrekla karijere kako bi se Gerard mogao posvetiti svojoj, a ona odgoju djece. Također, dodala je kako je on “zaštitnički nastrojen” pa i nije previše sretan kada snima duete s muškim izvođačima.

 

“Zato sam ja sada snimila pjesmu s Rihannom”, rekla je tada Shakira.

Pročitajte još