Šta se desilo lijepoj Antoneli: Messijeva supruga otrčala pogrešnom igraču u zagrljaj

Piše: I. H.

Antonela Roccuzzo, lijepa supruga Lionela Messija, veoma je tajanstvena, te nerado istupa u javnosti, no sad je postala zvijezda Twittera zbog neobične greške.

 

Zgodna Argentinka koja se bavila modelingom, sudeći prema snimci koja je vrlo brzo postala hit na društvenim mrežama, svog je supruga Lea Messija, „zamijenila“ s njegovim kolegom iz momčadi, Jordijem Albom.

Naime, nakon pobjede Inter Miamija protiv Cincinnatija u polufinalu US Open kupa, Antoneli Roccuzzo, dogodila se nevjerojatna greška.

Umjesto svojm suprugu, Antonela je potrčala u zagrljaj njegovom suigraču Jordiju Albi i zamalo ga je poljubila prije nego što je shvatila da to nije Messi.

Snimka se, naravno, vrlo brzo proširila društvenim mrežama, a svi su se pitali što se dogodilo.

„Je li moguće da je zamijenila supruga za Albu?“, „Zaboravila je staviti leće?“, samo su neke od bezbrojnih reakcija s Twittera na ovu neobičnu grešku.

 

Leo, koji je ove godine odlučio nastaviti svoju karijeru u američkom klubu Inter Miami, i Antonela u sretnom su braku već šest godina, te su ponosni roditelji tri sina.

Iako je par zajedno dugi niz godina, još dok su bili tinejdžeri, javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009., a vjenčali su se u junu 2017. godine u Argentini.

 

Inače, na njihovom raskošnom vjenčanju bili su mnoge poznate zvanice poput Neymara, Luisa Suáreza i Gerarda Piquéa.

Pročitajte još