Sofia Vergara ima nasljednicu: Bratična Claudia neodoljivo podsjeća na glumicu

Piše: I. H.

Bratična glumice koja je poznata po seriji “Moderna porodica” već je u nekoliko navrata viđena u javnosti – a pažnju privlači zbog velike sličnosti sa Vergarom.

 

U plavim farmericama, crnom topu s visokim ovratnikom, bijelim patikama i crnom torbicom koju su obje nosile nabačenu preko tijela, Sofia Vergara i njezina bratična Claudia izgledale su gotovo identično. Možda su se oko outfita za odlazak u shopping dogovorile, a možda je i riječ o slučajnosti – u svakom slučaju, svi su primijetili koliko liče jedna na drugu.

 

Sofia i 30-godišnja Claudia su jako bliske, pa je glumica u nekoliko navrata podijelila fotografije s bratičnom na svojim društvenim mrežama, od izlazaka do porodičnih druženja, a Claudia joj je bila pratnja i na jednom od crvenih tepiha. Inače, ona je kćer Sofijinog starijeg brata Rafaela koji je preminuo prije 25 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Vergara (@cdvergara)

Claudia je priznala da joj slavna tetka često posuđuje odjeću iz ormara, a jedino što ne može posuditi su cipele zbog razlike u veličini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

“Uvijek mi ponavlja – obuci ono što želiš i nemoj slijepo pratiti trendove. Odjeća mora dobro izgledati na tebi, a trendovi su prolazni i ne stoji nam svima sve jednako dobro. Važno je poznavati svoje tijelo”, ispričala je Claudia savjet koji joj je s njom podijelila tetka Sofia.

 

Pročitajte još