Emina Jahović na izmaku snage: Umorna od svega

Piše: I. H.

Nakon što se razvela od Mustafe Sandala i preuzela brigu o svojim dječacima, muzička zvjezda probleme je prinuđena sama riješavati. Kada je riječ o odgajanju sinova i njihovom školovanju – u sve je uključena, a tu je i karijera koju nikako ne zapostavlja.

Iako je u potpunosti sretna što živi život na relaciji Turska-Srbija, Eminu Jahović muka često stigne, a dokaz tome je i slika koju je Emina nedavno objavila putem Instagrama.

 

Fotografija Emine Jahović otkriva da se tog dana jako umorila i da je riješila da predahne od svih obaveza koje su je još čekale tog dana.

„Danas me je umor stigao.“ glasio je opis na fotografiji na kojoj prelijepa Emina drži sklopljene oči i odmara.

Možemo zaključiti da, i pored toga što se osjećala umorno, izgleda sjajno i njegovano pa se nadamo da je ovaj osjećaj bio samo trenutni.

 

Ipak, Emina veći dio vremena provodi u Turskoj odakle prati vijesti sa domaće estrade.

 

„Pratim sve koliko mogu, i to preko društvenih mreža, pa i vijesti. Izbjegavam stvari koje me rastužuju. Što se tiče muzike, naravno. Pratim dosta toga. Vrijeme se mijenja, tu su novi trendovi, mora i muzika da se mijenja, kao i moda što se mijenja. Mislim da je to potpuno prirodno i okej. Mislim da su naši ljudi navikli na jednu istu matricu i da je to vrlo teško promijeniti. Sve što je drugačije, sve to negdje padne u vodu.“

 

Emina ističe da se ne viđa i ne komunicira sa bivšim suprugom, pjevačem Mustafom Sandalom, osim kada su u pitanju djeca.

„U okej smo odnosima. Odgajamo djecu. On sad ima svoj život. Ne komuniciramo i ne viđamo se, osim kad su u pitanju naša djeca, kao dva odgovorna roditelja.“ istakla je Jahovićeva i opisala kako teče odgajanje njene djece:

 

„Moja djeca žele da imaju svoju djecu odmah, iako imaju 11 i 15 godina. Pogotovo Jaman, on je sad u pubertetu. Nije lako, jer u svojoj kući moram da budem i otac i majka. U srcu osjećam žene koje su samohrane majke. Ja svoju djecu usmjeravam da prvo vjeruju u Boga. To mi je najvažnije. Da znaju odakle su došli i sa jedne i sa druge strane i da budu dobri ljudi. Meni ništa drugo nije važno. Sigurna sam da imaju dobro srce i dušu.“, zaključuje Emina.

Pročitajte još