Suzana Mančić privukla pažnju: Popularna voditeljica oduševila vitkom linijom

Piše: I. H.

Poznata srbijanska voditeljica Suzana Mančić važi za jednu od najljepših dama sa ovih prostora i za veliku zavodnicu. Nekad je, kako kaže, muku mučila sa kilogramima, a sada je dovela svoju liniju do savršenstva.

 

Voditeljica se sinoć pojavila na jednoj promociji, a svojim izgledom je sve očarala.

Ana Dornik, osnivačica udruženja Žena uz ženu, koje pruža podršku oboljelima od karcinoma dojke, objavila je autobiografiju pod nazivom Ti si ta, a sinoć je obavila i razgovor o istoj.

Suzana je došla da je podrži, a mnogi tvrde da nikada bolje nije izgledala, što govore i fotografije, piše Espreso.

Ona je obukla lepršavu ljetnju i cvjetnu haljinu, a struk je istakla zanimljivim pojasom. Tu su i srebrne sandale, a stavila je i diskretan nakit. Lijepa voditelica je skinula kilograme, te je njena linija sada zaista nevjerovatna.

Ona nije skidala osmjeh sa lica tokom čitave večeri.

Osim toga, njega lica za ovu voditeljicu predstavlja ono najbitnije, ali i sama je svjesna koliko su se trendovi promjenili.

„Sve je djelotvorno, ali nijedan lifting ili botoks vam ne vrijede ako nemate čistu, njegovanu i zdravu kožu. Za to nije potreban dubok džep – već trud. Možete se njegovati i jeftinijim preparatima i to je mnogo bolje rješenje nego da idete na mezoterapiju, a da vam je prljava koža. Ko nema novca za tretmane može stavljati masku od žumanca, meda i maslinovog ulja, koja je odlična.“, savjetuje Suzana.

 

.

Pročitajte još