Popularna Margot Robbie pokazala zavidnu figuru: Zvijezda filma Barbie uživa sa suprugom u Grčkoj

Piše: I. H.

Popularna Margot Robbie, zvijezda filma ‘Barbie’, pohvalila se svojom vitkom figurom u jednodijelnom kupaćem kostimu tokom odmora, kojeg ona i njen izabranik provode na otoku Sifnosu.

Margot je prvo viđena kako vuče vlastiti kofer s prepunog javnog trajekta na otoku Sifnosu. Glumica i njen suprug, filmski producent Tom Ackerley, koji među ostalim, potpisuje koprodukciju filma ‘Barbie’, potražili su osvježenje od vrućina na plaži. Tu je glumica uskočila u bijeli kupaći kostim i pokazala skladno tijelo.

Uparila ga je s sa zlatnom ogrlicom, a glavu je od sunca zaštitila slamnatim šeširom i sunčanim naočalama dok je išla na kupanje. Par se dobro zabavljao na plaži, a u jednom trenutku suprug je uhvatio za potiljak i privukao za strastven poljubac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @margotsangel

Prisjetimo se, Britanac i Australka zaljubili su se 2013. na snimanju ‘Suite Francaise’, a vjenčali su se 2016. godine na tajnoj ceremoniji. Više puta su u hvaćeni su u zaljubljenim trenucima, pa su ih paparazzi fotografisali kako šetaju držeći se za ruke, a nerijetko i da razmjenjuju spontane poljupce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @margotsangel

Pročitajte još