Vlatka Pokos započela novi život: A sve je oduševila i svojim fotografijama u bikiniju

Piše: I. H.

Bivša hrvatska pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos (53) često je glavna tema u medijima. Nedavno se preselila u Dalmaciju, a ubrzo se pročulo da je zaposlena u splitskom hotelu Ambasador, te je, izgleda, ova nekadašnja pjevačica, okrenula novi list u životu. A da je zadovoljna svojim novim životom, jasno pokazuju njene objave na Instagramu.

 

Vlatka je, naime, svoje fanove na Instagramu počastila fotografijom u vrućem ljetnom izdanju, a u objavljenoj fotomontaži nalazila se u zavodljivim pozama u kojima je ne gledamo često.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Pozirala je u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je savršeno istaknuo njenu vitku figuru.

 

Gledajući ove fotografije, teško je povjerovati kako je zakoračila već u šestu deceniju svog dosta turbulentnog života. Sudeći po neprestanim komplimentima koje dobija, s tim se slažu i njeni pratioci.

 

 

Vlatkini fanovi u komentarima ispod objave jednoglasno su iskazali svoje oduševljenje. “Predivna naša Vlatka”, “Ljepotica”, “Ovo su umjetničke fotografije”, “Predivna”, pisali su joj.

Oglasio se i pjevač Matija Dedić, kojem se posebno svidjela njena muzička podloga na fotografijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Ova atraktivna bivša voditeljica nedavno je u medijima oštro osudila današnje društveno nametnute standarde ženske ljepote.

“Ne vidim ljepotu u tome da žena izbriše cijeli svoj život, da izbriše sve svoje emocije, da izbriše sve ono što je ona” iskreno je izjavila za In Magazin.

 

“Generalno, izgled žena u današnjem svijetu meni je užasan. Sve izgledaju prvo uniformirano, isto, a drugo vrlo plastično i jeftino, za moj pojam vrlo jeftino,” zaključila je Vlatka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

 

Podsjetimo, u medijima je početkom augusta procurila vijest kako se Vlatka zaposlila u poznatom hotelu Ambasador u Splitu, gdje je bivša pjevačica zaposlena na puno radno vrijeme sa dva slobodna dana sedmično.

 

 

 

 

 

Pročitajte još