Ljubavna romansa na Jadranu: Gerard Piqué s novom djevojkom Clarom Chijom uživa na ljetovanju

Piše: I. H.

Bivši Shakirin suprug, legendarni španski fudbaler Gerard Piqué sa svojom novom djevojkom Clarom Chijom stigao je na odmor u Dubrovnik, a s njima je na jug Dalmacije, kako navode španski mediji, stigla i cijela njegova porodica: roditelji Joan Piqué i Montserrat Bernabeu, te brat Marco Piqué sa suprugom Mariom.

 

Fotografija Gerarda i Clare na dasci za veslanje snimljena je na Jadranu, a krasi i naslovnicu novog broja časopisa Lecturas koji donosi ekskluzivnu priču o njihovom odmoru. Kažu da im je ovaj odmor dobro došao, i da se nisu našli pod pritiskom javnosti i medija, pa su u anonimnosti mogli nesmetano uživati u dubrovačkim ljepotama.

Iako se već mjesecima nagađa kako 36-godišnji Gerard Pique i njegova 13 godina mlađa partnerica Clara Chia planiraju vjenčanje, izgleda da je odmor u Dubrovniku zapravo bio drugi medeni mjesec Piqueovog brata i nevjeste. Njihovo vjenčanje početkom ljeta u katalonskom ljetovalištu Sant Vicenç de Montalt, smještenom na obali Sredozemnog mora, na pola puta između Lloret de Mara i Barcelone, proglašeno je vjenčanjem godine, a među zvanicama su bili, svakako, i Gerard Pique s Clarom Chijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

U tom periodu se Gerard Pique iz stana u širem centru Barcelone s Clarom preselio u kuću u Cambrilsu. Bivši dom Gerarda Piquea i njegove bivše nevjenčane supruge, kolumbijske pjevačice Shakire tako je ostao prazan, nakon što ona sa sinovima Sashom i Milanom preselila u Miami. Tu su momci prije 15 dana započeli novu školsku godinu, a mama ih je nakon prvog dana škole za nagradu provozala na jet skiju kojim je sama upravljala.

Gerard Pique i Shakira u vezi su proveli jedanaest godina, a bez obzira na burnu rastavu čiji je povod bio Piqueova opjevana afera s Clarom, uspjeli su se civilizirano dogovoriti o zajedničkom starateljstvu nad sinovima, čija im je dobrobit na prvom mjestu.

 

Pročitajte još