Glamur Džejle Ramović: Na crvenom tepihu u Veneciji zasjenila brojne holivudske zvijezde

Piše: I. H.

Nakon Sarajevo Film Festivala, glavno žarište filmske industrije je Venecijanski film festival, koji je prije dva dana svečano otvoren na svoj jubilarni 80. rođendan i trajati će do 9. septembra. Sinoć je, pored slavnih zvijezda, glamuroznim crvenim tepihom prošetala i naša mlada poznata pjevačica Džejla Ramović.

 

Pjevačica nije prošla neprimjećeno, a prošetala je u kreaciji srbijanskog brenda Lavani Couture, čije haljine je nosila i u posljednjem spotu za pjesmu “Kazamat”.

Bila je oličenje elegancije i sofisticiranosti u rozom kombinezonu bez naramenica, koji se savršeno oblikovao njen dekolte. Korzet je pomno pratio njenu vitku figure, dok su ravne nogavice dale efekat još dužih nogu.

Posebno zanimljiv detalj bila je jednostrana mašna, odnosno pojas koji je isticao struk i dugi “veo” koji je činio da kombinezon izgleda kao haljina iz određenih uglova.

 

Naravno, detalj koji je posebno privukao pažnju je dijamantska masivna ogrlica oko vrata i naušnice sličnog dizajna.

Džejla, naravno, zna da uz ovakav nakit, šminka i frizura moraju da budu jednostavniji, tako da je kosu vezala u glatki, niski rep, a šminka je bila vrlo prirodna – uz malo jači ajlajner koji je istakao njene zelene oči.

 

Na svom Instagram storyju objavila je i selfie s Izabel Kovačić, suprugom hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića.

 

Inače, Džejla je na Venecijanski filmski festival stigla na poziv Armani tima koji je službeni beauty sponzor festivala, a čiji je Džejla ambasador.

Pročitajte još