Zašto je Georgina Rodriguez opet glavna tema: Zablistala u Veneciji kao Julia Roberts u filmu “Zgodna žena”, ali ovaj detalj je sve pokvario

Piše: L. K. P.

Georgina Rodriguez bezbroj puta je dokazala da zna kako privući pažnju svojim pojavljivanjem u javnosti, a učinila je to i dolaskom na crveni tepih Filmskog festivala u Venenciji.

Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda izgledala je senzacionalno u haljini modne kuće Vetements.

Duga dekoltrana crvena haljina sa spuštenim ramenima razlog je zbog kojeg su sve oči bile uprte u zanosnu Argentinku. U gornjem dijelu naborana haljina prati liniju tijela, a od koljena se širi i krasi je raskošan šlep. Georgina je uz haljinu nosila visoke bijele rukavice, a izdanje je upotpunila upečatljivom srebrnom choker ogrlicom.

Očekivano, o njenoj kombinaciji odmah su počele brujati i društvene mreže. I dok je haljina kod većine izazvala oduševljenje pa su Georginu mnogi usporedili s Julijom Roberts u flmu „Zgodna žena“ jedan detalj naišao je na kritike.

-Što je ovo???, samo je jedan od komentara na Georginin odabir obuće.

Odlučila se, naime, za lakirane čizme s platformom i vrtoglavo vsokom potpeticom koje su mnogima bile u potpunoj suprotnosti s gornjim dijelim kombinacije.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Georgina na ovaj način vjerojatno htjela dodati pokoji centimetar visine kako bi haljina u potpunosti došla do izražaja, mnogi su se složili da su postojale puno bolje opcije.

-Izgledala mi je zadivljujuće dok nisam vidjela obuću koju nosi. Danas stvari nikad nisu onakve kakvima se čine, još je jedan od komentara.

-Rukavice za operu s lakiranim čizmama, poštedite me ovoga, još je jedan komentar.

U svakom slučaju, mnogi su iznijeli mišljenje kako su čizme pokvarile cijeli izgled

Inače, Georgina je u Veneciju stigla na premijeru filma Enea redatelja Pietra Castellitta. Festival, na koji je zbog štrajka scenarsta i glumaca ove godine stigao manjii broj holivudskih zvijezda nego inače, završava 9. septembra.

Pročitajte još