Oprah Winfrey dobila bitku s viškom kilograma: Pokazala vitku figuru u haljini s posebnom posvetom

Piše: L. K. P.

Ni Oprah Winfrey nije propustila okupljanje na dobrotvornoj večeri Fondacije Kering, na koju je stigla besprijekorno odjevena, još jednom istaknuvši svoju nevjerovatno vitku figuru.

Dobro je poznato da omiljeno TV lice desetljećima bitku vodi s viškom kilograma, a sada kada je napokon dobila tu bitku, ne odustaje od toga da ponosno pokaže da se njezin trud i odricanje itekako isplatio.

Za ovu je priliku Oprah Winfrey izvukla ‘asa iz rukava’ pa je odjenula YSL haljinu u boji purpura, odavši time počast filmu ‘Boja purpura’, u kojem je glumila, i na čijoj istoimenoj mjuzikl adaptaciji trenutno radi.

Haljina koja se spušta u V na dekolteu i potom križa na trbuhu, iznimno je zahvalna za prikriti eventualne nedostatke, ali i za naglasiti adute.

Vizualno se dodatno izdužila i omiljenim parom Vendome slingback crnih kožnih cipela s potpisom YSL-a, a sve je zaokružila zlatnim prstenom i parom naušnica u obliku suze te crnom kožnom clutch torbicom sa zlatnim detaljima.

Oprah nikada nije krila da se bori s viškom kilograma, no tek je sada uspjela napraviti ono o čemu je većinu života sanjala. Kako je otkrila, tokom posljednjih godinu dana odlučila se na potpuno resetiranje svih navika koje je do tada imala.

Promijenila je prehrambene navike, ali i ponovno uzela u ruke kontrolu nad svojim životom. U najgorem periodu života Oprah Winfrey došla je do brojke od 107, koliko je pokazivala vaga, a i ovoga se puta odlučila na program gubitka kilograma kojim je već jednom prilikom izgubila više od 20 kilograma.

Pročitajte još