Fotografija Meline Džinović izazvala haos na društvenim mrežama: Kao vino

Piše: I. H.

Pored toga što je jako uspješna u svom poslu, posvećena supruga i požrtvovana majka, Melina Džinović često je u žiži javnosti i zbog savršenog izgleda koji baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Poznata kao žena sa istančanim smislom za modu, svojim je stajlinzima vrlo često inspiracija mnogim damama, pa je često tema modnih rubrika, a to samo dodatno doprinosi njenoj atraktivnosti koja je ne napušta sa godinama.

Narodski rečeno, ova dama je kao vino, što je starija to je bolja, a na njenom licu i tijelu godine definitivno ne ostavljaju traga. Gdje god da se pojavi plijeni pažnjom, te su komplimenti na račun njenog izgleda neizostavni, bilo da je elegantno odjevena za posebnu priliku ili ipak u nekom ležernijem izdanju.

 

 

Tako je i najnovija fotografija Meline Džinović koju je na Instagramu objavila njena i Harisova kćerka, izazvala veliku pažnju, a i posvjedočila zbog čega ova žena nosi titulu jedne od najljepših i najnjegovanijih.

Otkako je osvanula na Đininom profilu, ne prestaju da se nižu komentari u pozitivnom kontekstu, a svi su složni u mišljenju da Melina nikad nije bolje izgledala i zapitali se koja je tajna njene mladolikosti.

Pročitajte još