Varao je godinama: Turbulentna veza Sylvestera Stallonea i njegove supruge

Piše: I. H.

Američki glumac Sylvester Stallone je sa svojom suprugom Jennifer Flavin i kćerima Sofijom, Scarlett i Sistine snimljen u shoppingu u Italiji. Porodica je uživala u kupovini u luksuznim trgovinama, a odavali su utisak sretne i složne porodice. Jennifer je 25 godina mlađa od glumca, a zajedno imaju tri kćerke.

 

Stallone je s prvom suprugom Sashom Chuck Sylvester dobio sina Sagea koji je doživio srčani udar i preminuo na mjestu u 36. godini. Sylvester je tada rekao da nema veće boli na ovom svijetu.

Iako odaju utisak sretnog i zaljubljenog para, u njihovoj vezi bilo je dosta trzavica. Jedino Jennifer nije htjela čuti glasine o Sylvesterovim aferama, praveći se da ne primjećuje da je on vara na svakom koraku.

 

 

„Nisam naivna i znam što se može dogoditi kad me nema. On je zreo čovjek, ne mogu ga promijeniti. Ipak, nije baš da me vara na svakom uglu. Provodimo pet do sedam noći sedmično, ne vidim gdje bi mogao naći vremena da me prevari“, rekla je Jennifer tada o navodnoj prevari.

 

Ipak, pokazalo se da je bila u velikoj zabludi, pa je ubrzo dobila pismo od svog dragog u kojem piše da je ostavlja. Jennifer je bila shrvana kada je primila pismo:

„Puno sam plakala. Zvala sam sve prijatelje i čistila stan pet puta dnevno. Imala sam toliko slika i stvari kojih sam se morala riješiti“, kazala je tada.

Bila je razočarana što Stallone nije prekinuo licem u lice, već je to učinio preko pisma, a tek kasnije je saznala da je Stallone imao aferu s manekenkom Janice Dickinson, koja je 1994. rodila kćer za koju je Stallone mislio da je njegova. Kasnije je DNK testom utvrđeno da dijete nije njegovo te je veza novopečenog para prekinuta. Nakon toga, Stallone je hodao s još par manekenki, čak se i zaručio s Angie Everhart, ali njihova veza nije potrajala.

 

Jennifer i Sylvester pomirili su se 1995., a već naredne godine dobili su prvu kćerku, a sljedeće su se godine vjenčali. Njihovo pomirenje naišlo je na razne komentare, a mnogi su tvrdili da je par svojoj vezi dao drugu priliku samo zbog novca. Prije tačno godinu dana Jennifer Flavin podnijela je zahtjev za razvod, navodeći kao razlog da ‘Sylvester rasipa porodično bogatstvo’, a navela je i da ostaju u prijateljskim odnosima. No, nakon njezine objave, par se odlučio pomiriti, a Sylvester je potom objavio i njihovu zajedničku fotografiju.

Pročitajte još