Svi pričaju o Anđelki Prpić: Pokazala zavidnu figuru u crvenoj haljini samo četiri mjeseca nakon poroda

Piše: L. K. P.

Glumica Anđelka Prpić prije manje od četiri mjeseca rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu Čarnu. U međuvremenu se i udala te je na društvenoj mreži promenila prezime u Stević Žugić. Sada je ondje pokazala i kako se istesala.

Anđelka je već u top formi. S pratiteljima je podijelila fotografiju na kojoj pozira u crvenoj haljinici i ostavila ih bez daha. Haljina joj je istakla uski struk, a u prvom planu su i vitke noge.

– Nek’ sluti na radost, opisala je glumica svoju najnoviju objavu, a očekivano je prikupila mnoštvo komplimenata. Očito je da glumica iz hit serije ‘Andrija i Anđelka’ uživa u ponovnoj ulozi majke i da joj sreća baš stoji budući da nikad nije bolje izgledala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjelka Stević Žugić (@andjelkap)

Podsjetimo, nedavno se u tajnosti udala za oca svojeg drugog djeteta, Marka Žugića (Stević je njeno djevojačko prezime). O njihovoj vezi počelo se šuškati nakon što su se zajedno pojavili na premijeri filma ‘Zlatni dečko’, a pisalo se da je Marko zbog Anđelke ostavio partnericu s kojom je bio u vezi 11 godina. Veza im je na početku naišla na osude javnosti jer su Marko i Anđelkin bivši muž Dario Prpić prijatelji i kumovi.

S njim glumica ima i sina Jakšu, a od njega se razvela 2020. godine. Navodno je njihovom braku presudila njegova ljubomora.

Pročitajte još