Od slatkice do zavodnice: Selena Gomez oduševila sexy kombinacijom

Piše: I. H.

Za američkom glumicom i pjevačicom, Selenom Gomez, okretali su se mnogi kad se pojavila na večeri u luksuznom hotelu Royal Monceau u Parizu. Iako poznata po tituli omiljene slatkice, ovaj put odvukla je pažnju u jednom od svojih najodvažnijih izdanja dosad.

Naime, 31-godišnja Selena pucala je od samopouzdanja u crnom elegantnom odijelu, ali ono što je posebno privlačilo pažnju su njezine bujne grudi i tijesni dekolte koji je definitivno bio u prvom planu.

 

 

Selenin izgled je tokom posljednjih nekoliko godina česta tema medija i njezinih fanova, iako se ona nikada nije sramila pokazati svoje sitne nesavršenosti, a govorila je i o tjelesnoj težini i dijagnozama s kojima mora živjeti. Naime, dugo se vremena borila s depresijom i anksioznošću, a lijekovi koje je uzimala ostavili su traga na njezinom izgledu, no i danas nosi titulu omiljene slatkice koju je dobila još kao Disneyjeva zvijezda.

 

 

Na njoj je posljedice ostavio i bolan prekid s Justinom Bieberom, no nakon duge borbe njezin život ponovo je dobio smisao, počela je ponovo glumiti i pojavljivati se u javnosti, a krajem prošle godine snimljena je kako grli Justinovu suprugu Hailey Bieber te su time potvrdile da među njima ne postoje ratne sjekire.

Pročitajte još