Bivši suprug tuži Ellu Dvornik zbog kuće u Balama: Želi podjelu imovine, počinje rat bivših supružnika

Piše: L. K. P.

Jedna od najuspješnijih hrvatskih influenseruca i kćerka prerano preminulog kralja fanka Dine Dvornika, Ella Dvornik potvrdila je u avgustu ove godine da se razvodi od supruga, britanskg poduzetnika Čarlsa Pirsa (Charles Pearce)

– Čarls i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče, poručila je Ella.

Mjesec ranije, u julu ove godine, u Zemljišnim knjigama zabilježeno je da je Čarls tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, a čiji je ona jedini vlasnik.

– Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine – kratko stoji u zabilježbi.

Nadalje, navodi se i kako sama kuća ima 124 metara kvadratnih, a dvorište 551 metar kvadratni, odnosno da je ukupna kvadratura 675 metara kvadratnih.

Ella i Čarls još uvijek nisu komentirali ove navode.

Podsjetimo, Ella, Čarls i njihove dvije kćerke preselili su se u kuću u Balama 2021. godine. Tada su Elli pratitelji čestitali što je tako mlada kupila kuću, a influenserica je ranije otkrila kako želi živjeti u manjoj sredini.

– To je mir koji mi je trebao. Koji nam je trebao. Bitno mi je da cure imaju svoju rutinu, prijatelje i da su mnogo vremena vani, na zraku. Imamo vrt i to je raj za nas. Kvaliteta obiteljskog života je sad puno bolja. Ja sam još vezana za Zagreb, ali sad kad dođem, odradim sve što treba i vratim se. Veseli me što sam uz more, što ništa nije daleko, a Istra nudi toliko toga – ispričala nam je u maju prošle godine Ella.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Dodala je tada kako je kuća bila odmah useljiva, no da su je htjeli prilagoditi svojim željama.

– No poznavajući ljude koji su prošli adaptacije, znam da nas čeka period probijanja rokova, problema i svega što trga živce – rekla je, a otkrila je tada koji je najluđi trač koji je ikad čula o sebi.

– Da sam se bogato udala.

Dvije godine nakon kupovine kuće, par je objavio da se rastaju, nakon brojnih šuškanja o tome da je njihovom braku došao kraj.

– Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine – poručila je influenserica za Story u avgustu.

Pročitajte još