Marija Šerifović sinu dala prvi poklon

Piše: L. K. P.

Marija Šerifović (39) nedavno je objavila novi album ‘Dolazi ljubav’, što je ujedno i naziv njene nadolazeće muzičke turneje, a sada je otkrila i kako je pjesma posvećena njenom sinu Mariju.

Pjevačica koja je nedavno iznenadila javnost s viješću da je dobila dijete, priznala je da je njen novi hit napisan kao ‘prvi poklon’ njenom sinu.

– Moj spokoj je dobio lice. Muzika je uvijek bila moj jedini način da objasnim sebe, da podijelim komad svoje duše – napisala je na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Pjesmu ‘Dolazi ljubav’ pisala sam zajedno sa autorima Njemu, dok sam ga čekala i sanjala. Zato je danas dijelim sa svima vama, da uz nju sanjate sve one koji vama donose ljubav i spokoj. Moja Ljubav je došla – ime joj je Mario. Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe – poručila je Marija koja je zbog dolaska sina čak razmišljala i o odgađanju turneje.

Nedavno se sa sinom u naručju javila na društvenim mrežama, a fanovima je zahvalila na podršci i ljubavi koju dobiva otkako je priznala javnosti da je dobila dijete.

Pjevačica je trenutno sa sinom u Los Angelesu, a otkrila je kako je nekoliko puta pokušala iznijeti trudnoću te da nije uspjela i da je napravila to varijantom surogat majke, a jajne stanice i DNK djeteta je njen.

Pročitajte još