Otkriveno zašto je J.Lo otkazala prvo vjenčanje s Benom

Piše: I. H.

Iako više izgleda kao dio filmskog scenarija, to je ipak stvarni život. Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez otkrila je da je dobila posttraumatski stresni poremećaj nakon što je njeno venčanje sa američkim glumcem Ben Affleckom otkazano prije 19 godina.

Slavna pjevačica priznala je da je bila bolesna nakon što su propali planovi za njihovo prvo vjenčanje. Nakon 20 godina od toga, njih dvoje su dali jedno drugom drugu šansu.

U svojoj ispovijesti, Jennifer je nagovijestila da su planirali da se vjenčaju u augustu 2022. u Savani, a kako je i njihova porodica trebala da bude tamo sve je bilo veoma stresno.

 

– I ne znam da li vi ovo znate, ali prije 20 godina trebalo je da se vjenčamo. Tada se sve raspalo, imala sam posttraumatski stresni poremećaj i pomislila sam: ‘Da li se ovo dešava?’ – objasnila je.

Par se prvi put zaručio 2002. godine, a onda su 10. septembra 2003. godine, samo četiri dana prije nego što je trebalo da se vjenčaju izjavili da odlažu vjenčanje.

– Zbog prevelike medijske pažnje oko našeg vjenčanja, odlučili smo da odložimo datum. Počeli smo da osjećamo da bi duh onoga što je trebalo da bude najsretniji dan u našim životima mogao biti ugrožen – naveli su u saopštenju.

Do definitivnog razdvajanja je došlo u januaru 2004. godine, kada je Lopez to i izjavila u medijima. Nakon 19 godina njih dvoje su ponovo uplovili u vezu i poslije godinu dana odlučili su da je sada pravo vrijeme za vjenčanje.

Jennifer je priznala da je iznenadilo to što joj je Ben jednog dana, usred priprema za vjenčanje, rekao:

– Idemo u Las Vegas i vjenčajmo se večeras.

Jennifer je potom otkrila da je to bila vjerovatno najbolja noć u njenom životu.

U istom intervjuu pjevačica je, također, komentarisala trenutnu situaciju para.

– Sad smo mudriji. Također, znamo šta je važno, šta je zaista važno u životu, a ne šta drugi ljudi misle. Radi se o tome da budete vjerni onome što jeste – rekla je.

 

 

Izvor: Glossy

Pročitajte još