Ella Dvornik danas slavi rođendan: Evo kako je izgledala u pubertetu

Piše: I. H.

 

Hrvatska influenserica i blogerica Ella Dvornik važi za kraljicu transformacija regionalne scene. Kroz godine je mijenjala imidže i privlačila pažnju svojim izgledom gdje god da se pojavila. Da ni danas nije ništa drugačije, dokaz su i nove slike na njenom Instagramu koje je danas objavila.

Naime, Ella danas slavi 33. rođendan, te je u slavljeničkom duhu ponovo promijenila frizuru, te se vratila svojim plavim nijansama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

“Nije mi dugo trebalo da se vratim na plavo 🙂 Izgleda da to sad već postaje rođendanska tradicija”, napisala je između ostalog Ella, spremna za rođendanski ručak.

Iako je danas uspješna influenserica, malo ko zna da se Ella još u svojim tinejdžerskim godinama oprobala i kao manekenka pa je nosila revije domaćih dizajnera. Tada je izgledala poprilično drugačije nego sad i drugačije se oblačila. Često je mijenjala imidž, a na modnim se pistama snašla i više nego dobro, pa čak i dok je nosila modele vjenčanica. Sada su se u javnosti pojavila i neke njezine zaboravljene fotografije.

Foto: Pixsell

Ella je trenutno u procesu razvoda od Charlesa Pearca s kojim ima dvije kćerke, a u nekoliko su navrata snimljeni pri dolasku na ročišta na Općinskom sudu u Puli što je probudilo znatiželju mnogih, no suđenje je ipak zatvorenog tipa.

Pročitajte još