Pogledajte kako izgleda i čime se bavi mlađa sestra Nicole Kidman

Piše: L. K. P.

Nicole Kidman prije nekoliko dana krala je poglede na plaži u Sydneyju, gdje je provela dan sa suprugom Keithom Urbanom i porodicom. S njima je bila i Antonia Kidman, njena mlađa sestra.

Antonia izgledom i figurom nevjerovatno liči sestri, a također je poput nje privukla pažnju paparazza koji su pratili svaki njen korak na plaži. Bila je odjevena u dvodijelni tamno plavi kupaći kostim s uzorkom bijelih cvjetova.

Mlađa sestra Kidman je po zanimanju novinarka i televizijska voditeljica te ima 53 godine. Karijeru je započela u programu Nine Network’s Today, a kasnije je radila kao novinarka za televizijsku mrežu sa sjedištem u Newcastleu, NBN Television. Također je koautorica dvije knjige o roditeljstvu.

Kidman se udala za Angusa Hawleya u februaru 1996. i tokom braka dobili su četvero djece. Razveli su se 2007. godine, a Agnus je 2015. preminuo od srčanog udara u dobi od 46 godina.

U aprilu 2010. Kidman se udala za Craiga Marrana, singapurskog biznismena. S njim ima dva sina, Nicholasa i Alexandera Normana. Posljednje dijete rodila je u dobi od 42 godine. Antonia i njena porodica nedavno su se vratili u Sydney, nakon gotovo desetljeća života u Singapuru.

Prije nekoliko godina rekla je da je teško balansirati između šestero djece i karijere.

– Zaista nema nikakve tajne. Bez obzira na to koliko djece imate, teško je, rekla je.

Pročitajte još