Privatna kuharica porodice Kardashian otkrila kako se slavne dame hrane

Piše: L. K. P.

Dugogodišnja privatna kuharica Kardashian-Jenner klana otkrila je da slavna porodica nema problema nekada pojesti visokokalorična jela sve dok održavaju svoju fitness rutinu.

– Što se tiče njihove prehrane, stvarno su disciplinirani, rekla je Khristianne Uy za Page Six.

Vode vrlo aktivan način života, a kada si dopuste pojesti nešto nezdravo, paze da su umjerene u tome.

– Recimo da pojedu cijeli pečeni sir, nadoknadit će to vježbanjem u teretani. Stvarno su disciplinirani po tom pitanju – ističe Khristianne poznatija kao Chef K.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chef Khristianne U (@chefkla)

Khristianne slavnoj porodici priprema jela gotovo devet godina, počevši kao privatna kuharica za Kris Jenner, a zatim i za preostale članice Kardashian-Jenner klana, Kim, Khloe, Kourtney te Kylie i Kendall.

Nakon što je šest godina kuhala za reality zvijezde, Khristianne je počela raditi i na cateringu za njihove privatne događaje. Priprema sve porodične obroke za velike praznike kao što su Dan zahvalnosti, Božić, Nova godina, Uskrs i rođendani. Istakla je da slavna porodica također uživa u različitim tematskim večerama poput meksičke, azijske i italijanske večere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chef Khristianne U (@chefkla)

– Pojesti će i tjesteninu i sir i hljeb, ali svi su jako aktivni po pitanju jutarnjih šetnji i vježbanja u teretani – kaže Khristianne.

Iako nemaju problema s ugljikohidratima, ipak postoji popis namirnica koje ne jedu.

Osim što je Kourtney veganka, Kendall mrzi ljutu papriku, a Khloe će jesti samo pileća prsa i puretinu kada želi unijeti više proteina u organizam.

– Djeca su izbirljiva, ali uz kreativnost, i sve dok su dio kuhanja, voljni su probati. Vole isprobavati nova jela – zaključila je kuharica.

Pročitajte još