Ovo je 30 godina mlađa djevojka Branislava Lečića (68)

Piše: L. B.

Glumac Branislav Lečić (68) u vezi je sa 30 godina mlađom Jelenom sa kojom se ne pojavljuje u javnosti. Naime, njih dvoje uživaju u ljubavi već četiri godine, a Lečić je svojevremeno na društvenim mrežama objavio njihove zajedničke fotografije na kojima ih vidimo nasmijane i zaljubljene.

Lečić i Jelena

Screenshot

Ona je bila velika podrška Branislavu u najtežim danima u njegovom životu kada je glumica Danijela Štajnfeld optužila sa silovanje.

– Jelena je umjetnica i profesor, Branislav i ona su oko dvije godine u ljubavi. Međusobno se podržavaju, ona mu je bila velika podrška u ovim najtežim danima u njegovom životu. Negdje na početku romanse otišli su na Durmitor, na safari, i tako je nastala njihova prva zajednička fotografija. Inače, Jelena ima 36 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija – otkrio je tada naš izvor i dodao da im nikad nije bila namjera da privlače pažnju javnosti.

– Sa njim se rijetko pojavljivala u javnosti, a uslikani su zajedno samo zato što se pisalo da mu je advokatica, kćerka… Niko nije ni slutio da je riječ o novoj djevojci koju je uspješno skrivao tako dugo – zaključio je naš izvor.

Leka se od Ivane razveo 2007. godine i to zbog, kako su mediji tada pisali, njene prevare, piše Blic.rs.

Glumac je ubrzo nakon razvoda našao novu ljubav, voditeljicu Ninu, sa kojom se vjenčao i dobio sina, a kasnije i razveo.

Pročitajte još