Lejla Filipović pokazala mamu i sestre: Kod njih je ljepota prelazna, a imale su jedan razlog za slavlje

Piše: L. K. P.

Lejla Filipović (47), supruga voditelja Tarika Filipovića (51), često sa svojim pratiteljima podijeli porodične privatne trenutke, a sada je pokazala s kime provodi sunčane dane.

Lijepa Lejla nedavno je otputovala u Dubrovnik, a pohvalila se i fotografijom s majkom.

– Svaki trenutak s njom… neprocjenjivo – napisala je u opisu fotografije te dodala emotikon srca.

Bivša misica Lejla osim što je uživala s majkom Fehmom Šehović, pokazala je i svoje sestre. Porodično je imala i jedan razlog za slavlje, a Lejla je posvetila emotivnu objavu uz fotografiju sa sestrom.

– Moja “mlađa starija” sekica slavi rođendan… odlikašica, 55. Sretno srećo moja, sretne smo što te imamo, sretna sam što te imam u životu… Puno te voli tvoja mala seka – napisala je Lejla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Mnogi su primijetili kako sestre jako liče, a zaključili su da se u njihovoj porodici ljepota prenosi s generacije na generaciju.

‘Prelijepe ste’, ‘Kod vas ljepota je prijelazna’, ‘Samo uživajte ljepotice’, pisali su u komentarima.

Inače, s majkom i sestrama Lejla je vrlo bliska, a nakon što je preminuo Lejlin otac, sestre su brinule jedna o drugoj. Majka Fehma je radila kako bi ih odškolovala.

Prisjetimo se, nedavno su Lejla i njen suprug Tarik otputovali u Ujedinjene Arapske Emirate, sa sinovima, a tamo su proslavili i 16. godišnjicu braka.

Lejla je na društvenim mrežama posvetila i dirljivu objavu.

– Ljubav je došla prije 18 godina, a danas slavimo 16. godišnjicu braka. Da ih još puno proslavimo u zdravlju, veselju, ljubavi… Da i dalje stvaramo predivne uspomene i usrećujemo jedno drugo – napisala je uz njihovu fotografiju na kojoj poziraju nasmiješeni zajedno. Hvala ti na ljubavi koju nesebično daješ, strpljenju i što si moj najveći oslonac i podrška. Volim te, tvoja L – napisala je tada.

Pročitajte još