Dotakla sam dno i tek sad se izvukla: Lopez otvorila dušu o nasilnim vezama

Piše: L. B.

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez podijelila je dio svoje nesretne ljubavne prošlosti sa najširim auditorijumom. J.Lo je otkrila da je bila u nasilnim vezama, i da je “dotakla dno” prije nego što je iz njih izašla.

Jennifer je trenutno u sretnom braku sa Benom Afflecom, ali nisu joj uvijek cvjetale ruže u ljubavi.

“Postojali su ljudi u mom životu koji bi mi rekli da me vole, a onda radili stvari koje nisu u skladu sa ljubavlju. Moraš da dotakneš dno, da shvatiš da je situacija tako bolna i loša da konačno kažeš – neću više ovako”, rekla je ona.

Lopez je objasnila da je trenutak prekretnice došao dok je bila na terapiji, i psihoterapeut ju je pitao kako bi se postavila da je u takvoj vezi njena kćerka.

“Bilo je tako jasno! Rekla bih joj da je*eno bježi i ne osvrće se, ali za mene, to je bilo vrlo nejasno i komplikovano.”

Jennifer nije imenovala ko je bio nasilan prema njoj, ali jeste otkrila neke detalje.

“Nikada nisam bila u vezi u kojoj me je neko prebio, hvala Bogu. Ali sam definitivno bila bacana naokolo i događale su mi se druge grozne stvari. Grube. Bez poštovanja”, rekla je ona.

Jennifer je bila udata za Ohanija Nou i Criss Juda, a potom za Marc Anthonyja s kojim je dobila blizance Maxa i Emy, koji danas imaju 16 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Bila je i u vrlo medijski ispraćenim vezama sa P.Didiyjem, Alexom Rodriguezom i Casperom Smartom, ali nije otkrila ko je bio nasilan prema njoj.

Pročitajte još