Porodila se Nataša Borozan, bh. manekenka s italijanskom adresom: Otkrila ime djevojčice

Piše: L. K. P.

Nataša Borozan, bh. model s italijanskom adresom otkrila je lijepe vijesti na društvenim mrežama. Lijepa Mostarka i njen suprug, poznati italijanski frizer Alessandro Gesuiti postali su roditelji po prvi put. Sinoć, nakon po0noći na svijet je stigla nihova djevojčica, prekrasnog imena Amber.

Veliki broj čestitki pristiglo je na Natašinu adresu.

Sudbonosno „da“ Alessandru Natašaje izgvorila 2020. godine, a bajkovita svadbena ceremonija održana je tek u julu 2022..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NATASHA (@natashaborozan_official)

Nataša Borozan dobro je poznato lice u svijetu modelinga. Ova atraktivna Mostarka s trenutnom adresom u Milanu, osim što je radila za neke od najpoznatijih brendova poput „Dolce&Gabbana“, „Elisabetta Franchi“, „Dsquared2“, „Armani“, „Philip Plein“, vlasnica je modnog brenda „Borozan“, a nedavno je izdala kolekciju šešira koja je u rekordnom roku rasprodata. Za avanturistički podvig, reviju održanu na najvećoj nadmorskoj visini ikada, ostvarila je čak i Guinnessov rekord.

Podsjećamo, u ranijem intervjuu za naš magazin Nataša je govorila o ljubavi s njenim sadašnjim suprugom.

– On je uvijek iskren i to mi mnogo znači. Momak koji vjeruje u mene, više nego što ja vjerujem u sebe. On je taj koji mi je dao najviše savjeta, zato što je i sam okružen modnim svijetom i zna koliko je teško izboriti se u poslu – kazala je Nataša.

Pročitajte još