U kakvim su odnosima Haris Džinović i Melina sa sinom i kćerkom nakon razvoda

Piše: L. K. P.

FOTO: M. ILIĆ / RAS SRBIJA

Haris Džinović i njegova bivša partnerica Melina, koja se odrekla udatog prezimena i vratila djevojačko Galić, nakon razvoda nisu u dobrim odnosima. Njihov razvod propratila je velika medijska pažnja, a nakon svega se Haris nekoliko puta oglasio i otkrio kako je proživljavao težak period iza sebe.

Da se Džinovići razvode, otkriveno je u januaru ove godine, a par je bio zajedno od 2002. U međuvremenu su dobili sina Kana i kćerku Đinu, a zvanično su se vjenčali 2014. godine, nakon 12 godina zajedničkog života, i to na luksuznoj jahti, usidrenoj nadomak Dubrovnika.

Slavni pjevač otkrio je da ga je, sada već bivša, supruga napustila još prije godinu, a ne krije da je ogorčen na Melinu, pa je govorio da ga je prevarila i izdala.

Međutim, u svemu tome, “kolateralna šteta” jesu i njihova djeca, Đina i Kan, kojima razvod roditelja sigurno ne pada lako.

Mediji su pisali da je Melina ušla u porodičnu kuću na Senjaku u kojoj živi njen bivši suprug Haris Džinović sa djecom, a kada je pjevač pozvao policiju, ona je izašla, što su propratili novinari. Ono što je prilično šokantno jeste da se, navodno, nije javila sinu Kanu, te je, navodno, prošla pored njega kao da ga ne poznaje.

Haris je otkrio da mu podrška sina Kana mnogo znači tokom razvoda, a njihova kćerka Đina, iako aktivna na mrežama, nije se oglašavala po pitanju kraha porodice.

Ipak, kada joj je bio rođendan, pokazala je tortu koju je dobila od majke na poklon, čime je pokazala da je s njom u prisnim odnosima, kao i ranije, za razliku od mlađeg Kana.

Međutim, iako danas sa nasljednikom nema dobar odnos, Melina je ranije govorila o tome kako se slaže s djecom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

— Ja zaista nemam problem sa djecom. Oni nisu bijesni, normalni su, ja sam njima zadovoljna. Njihovi izlasci su normalni, oni rade sve što rade druga djeca. Zašto bih ih zaključavala?! Oni izlaze gdje treba da izlaze, to je strogo kontrolirano, imaju fino društvo — rekla je Melina svojevremeno.

Ipak, kako je i tada otkrila, djeca su imala prisniji odnos sa ocem.

— Sa Harisom imaju više prijateljski odnos, mene se više boje. Uvijek mora neko u kući da bude takav, ali smo inače veoma izbalansirani — ispričala je Melina tada za ”Premijeru vikend specijal”.

Iyvor: Glossy.rs

Pročitajte još