Demi Moor potpuno hipnotisala Milano ljepotom, a njen glavni trik je potpuno besplatan

Piše: L. B.

U Milanu je proteklog vikenda otvorena izložba “Od srca do ruku: Dolce&Gabbana” na kojoj su u Milanskoj kraljevskoj palati istraženi koijreni čuvenog italijanskog brenda.

Demi je stigla u modnoj kombinaciju koju, naravno, potpisuje ova slavna kuća, a njene najnovije fotografije još jedna su potvrda da je glumica žena za koju vrijeme stoji.

Pojavila se u mrežastoj maksi-haljini, zatvorenom modelu dugih rukava koji pada do poda, potpuno je providan i privlači pažnju svjetlucavim efektom. Ispod toga je nosila crni grudnjak i duboke gaćice, a sve je upotpunila jednostavnim crnim sandalama s kaišićem.

Opredijelila se za jednostavnu večernju šminku koja je naglasila njenu ljepotu i još jednom oduzela dah svima, a komentari su očekivani – obožavaoci glumice ne mogu da povjeruju koliko ona dobro izgleda.

“Kako je moguće da ima 61 godinu?”, “Da li je Demi Moor prodala dušu đavolu da izgleda ovako?”, “Ovo kao da je fotografisano 1984, a ne 2024. godine”, “U čemu je njena tajna?”… pišu oduševljeni fanovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad Goreski (@bradgoreski)

Čuvena glumica nikada nije krila tajne svoje ljepote, a više puta je naglašavala da je najvažnije to što za nju njega ne počinje skupocijenim proizvodima već iznutra.

 – Vidi, ja nemam nikakvu supertajnu, ali definitivno mislim da ljepota počinje iznutra. Spolja možete raditi šta god želite, ali ako iznutra stanje nije dobro ili se ne osjećate najbolje, ništa što radite spolja neće biti dovoljno efikasno – rekla je glumica svojoj koleginici Gwyneth Paltrow na panelu portala Goop.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Pročitajte još