Ove godine na setu ”Survivora” rodila se i ljubav: Katia Žunić i Jakob Kosić otkrili u kakvom su odnosu nakon showa

Piše: L. K. P.

Ovogodišnji ”Survivor” osim dobrih prijateljskih odnosa donio je i neke ljubavne simpatije koje su se krenule rađati još na audiciji za show.

Između mlade Katie Žunić i Jakoba Kosića još uvijek nema nečeg ozbiljnijeg, a posljednjom objavom razveselili su svoje pratitelje.

Riječanka i Zagrepčanin bili su na ručku, a to su i zabilježili te objavili na Instagram priči. Jakob je otkrio i u kakvom su točno odnosu.

– Da vam bude lakše, još uvijek gradimo odnos, za sada smo još uvijek prijatelji jer za nešto više treba vremena… Sada nam je ovako lijepo’, napisao je.

Podsjetimo, Jakob je još prije showa priznao da mu se na audiciji svidjela jedna djevojka.

– Najviše se veselim jednoj djevojci koju sam upoznao na castinzima koja također ulazi u ”Survivor”. Ona će mi olakšati sve tamo jer kada sam pored nje sve mi je nekako lakše, ali prvobitno mi je bilo to što ću doživjeti nešto što ne može svatko i što ću takvu avanturu nositi u sebi za cijeli život pa tako i u svojoj duši. Nije neka zanimljiva priča oko prijave, samo sam gledao sezonu 2 i rekao – ja idem tamo – znao sam da ću biti taj, rekao je tada.

No, od showa je na kraju odustao te sam odlučio napustiti Dominikansku Republiku. Katia je iz takmičenja ispala u početku emisije.

– Ovo iskustvo pamtit ću samo po lijepim stvarima. Pamtit ću doživljaj spavanja pod vedrim nebom i snalaženja u surovim uvijetima. Definitivno ću vječno pred očima imati slike predivnih plaža, školjaka i zvijezda. Najteže mi je pala odvojenost od obitelji, ali ponovila bih iskustvo života u divljini definitivno i naravno putovanje u Dominikansku republiku. Zadovoljna sam jer sam se predstavila onakvom kakva jesam, iskrena, smirena i vesela, rekla nam je nakon ispadanja.

Pročitajte još