I nekada najljepša žena svijeta kopira Meghan Markle

Piše: Redakcija

Krajem jula Priyanka Chopra i Nick Jonas su iznenadili javnost kad su obznanili da su se zaručili nakon samo dva mjeseca veze. Od tada par pokazuje kako je njihova veza sve jača i jača i ne odvajaju se jedno od drugog. No, ovih dana par iznenađuje ponovo. Glumica i nekadašnja Miss svijeta, i mladi pjevač uradili su prve zajedničke fotografije. I one ne bi bile velika stvar da par nije iskopirao fotografije Priyankine dobre prijateljice Meghan Markle i princa Harryja. Osim što poziraju skoro identično, budući supružnici su također angažirali Alexa Lubomirskog, istog fotografa koji je kraljevskom paru radio fotografije povodom njihovih zaruka.

Priyanka i Nick su stali pred objektiv Alexa Lubomirskog baš kao nekad i Meghan i princ Harry

Fotografije su urađene tokom gala zabave upriličene povodom 50 godina od osnivanja brenda Ralpha Laurena. Priyanka pozira i blista u haljini dugih rukava, dok na ruci ponosno pokazuje ogromni i skupocijeni dijamantni prsten kupljen u kultnom Tiffanyju u New Yorku. Njen gard prati i Nick, bivši član „Jonas Brothersa“, koji sjedi na plavom baršunastom kauču s najelegantnijim stavom, besprijekorno obučen u bijeli sako i kravatu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti