Princ Harry: Iako nam je baka i dalje osjećamo strahopoštovanje kada ugledamo kraljicu Elizabeth II

Piše: Redakcija

Dokumentarni film pod nazivom “Queen of the World” koji bi uskoro trebao biti emitovan u produkciji ITV a koji govori o životu kraljice Elizabeth II glavna je tema britanske štampe posljednjih dana. Njen unuk, princ Harry govorio je o životu kraljevske porodice. U razgovoru sa gostima s Kariba, Harry je u šali rekao kako svaki susret sa kraljicom izaziva određenu vrstu strahopoštovanje koji svi na kraljevskom dvoru osjećaju kada je sretnu. 

Image result for prince harry queen elizabeth

Princ Harry je uvijek imao prisan odnos s bakom

U dokumentarcu koji bi uskoro trebao biti emitovan u Velikoj Britaniji a potom i u ostalim zemljama Komonvelta pojaviće se i ostali članovi kraljevske porodice. Prema najavama iz producentske kuće u filmu će se pojaviti kraljičina kćerka Ana, Vojvotkinja od Veseksa Sophie kao i princ Charles, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle koji će učestvovati u zajedničkom intervjuu i usput odgovarati na pitanja novinara. 

Image result for prince harry queen elizabeth

Kraljica Elizabeth II s unucima, prinčevima Harryjem i Williamom

Naročitu pažnju javnosti privukla je posebna uloga novopečenog člana kraljevske porodice, princeze Meghan Markle koja će u filmu govoriti o svojoj svadbenoj haljini koja je bila ukrašena cvjetom iz svake od 53 članice Komonvelta. Premijera dokumentarnog filma očekuje se prije zvanične posjete Harryja i Meghan zemljama Okeanije. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti