Zvijezda „Očajnih kućanica“ šokirala priznanjem: Mjesecima u tajnosti vodim bitku s rakom

Piše: Redakcija

Diva serije „Očajne kućanice“ Marcia Cross u nedjelju je objavila fotografiju na Instagram profilu i njome zaintrigirala javnost. Naime, svima nama poznata crvenokosa glumica na slici jedva da liči na sebe.  

– Tako sam sretna i zahvalna što sam živa, ali i tužna što mi je kosa opala, sada mi je kosa oko 1 centimetra i izgleda užasno. Pričajte sa mnom. Osjećam vas – napisala je na svom profilu popularna glumica.

Naravno mnoštvo komentara njenih fanova nije izostalo, svi su bili puni podrške i lijepih želja za ozdravljenje.

Nakon što je izazvala pažnju medija, ali i svojih pratitelja osjetila je potrebu da se ponovo oglasi na Instagram profilu i pojasni kako je mjesecima u tajnosti vodila bitku s rakom, i da je sada već osam mjeseci kako je završila s terapijom. Napomenula je da je sada sve uredu i da je težak period iza nje. Sretna je kaže, zdrava i zahvalna više nego ikada. 

View this post on Instagram

Xo M.❤️❌⭕️🙏🏼

A post shared by MARCIA CROSS (@reallymarcia) on

– Samo sam zahvalna Bogu što mi je dao snagu da nastavim dalje i da otkrijem sebe. Nisam očekivala toliko ljubavi i pažnje koja me slijedi. Živa sam i ono što me zanima jeste da je kancer ranjiv. I naravno ukoliko vas zanima imala sam #analcancer. Hvala vam ponovo za dijeljenje vaših privatnih priča, borbe sa kancerom i gubitkom kose – kazala je Marcia.

Pročitajte još