Behati Prinslo: Žena koja je ukrotila najvećeg slavnog zavodnika

Piše: Redakcija

Južnoafrička manekenka, poznata Victoria’s Secret anđelica, Behati Prinslo zamjenila je karijeru majčinstvom. Prisjećamo se da je ljepotica s modne piste vjenčala frontmenom grupe Maroon 5 Adamom Levineom 2014. godine te da sada imaju dvije djevojčice Dusty Rose i Gio Grace. Iako njihovu vezu nisu pratili skandali medijima su zanimljivi, jer je Adam bio poznat kao okorjeli zavodnik, a njegove veze nisu dugo trajale.

Pjevač je slomio srca brojnim slavnim damama od kojih su manekenke Anne Vyalitsyna i Nina Agdal, glumica Cameron Diaz, pjevačica Jessica Simpson te teniserka Maria Sharapova. Sa sadašnjom suprugom Adam se počeo viđati dok je još bio u vezi s plavokosom Ruskinjom Annom, pa je s toga ona i najgore prošla. Da stvar bude gora Anna je par upoznala 2011. godine i nije ni slutila šta će se dogoditi. Zajedno su nosile revije Victoria’s Secreta.

Između para je deset godina razlike ali za njih nikada nije bio problem. Počeli su hodati 2012. godine, a prije vjenčanja u Meksiku, Adam je morao razgovarati s bivšim djevojkama tražeći oprost od njih, jer je tako zahtjevala Behati. Adam je primjer zločastog dječaka ali se smirio uz onu pravu. Znamo da Behati to nije bio ni malo lak posao.

View this post on Instagram

@yslbeauty #yslbeauty #thatsy #ad

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti