Mariah Carey: Divina sestra živi na rubu egzistencije

Piše: Redakcija

Iako je Mariah Carey jedna od najuspješnijih, a sudeći po bogatstvu od 520 miliona dolara i jedna od najbogatijih zvijezda, njena sestra Alison živi životom koji je daleko od raskošnog. Naime, ona je već godinama ovisnica, zaražena je HIV-om, a bavila se i prostitucijom. 

– Niko me nije htio zaposliti. Nisam imala iskustvo ni u jednom poslu. Znala sam da moram početi raditi, ali nisam mogla ništa pronaći – rekla je Alison prije 23 godine kada su je pitali zašto se počela baviti prostitucijom. 

Mariah je poznata po tome da o članovima svoje porodice rijetko govori, ali je kroz pjesme otkrila da je sestri platila razne programe koji su joj trebali pomoći da se presten drogirati.

– Da, učinila je to, ali mi nikada nije dozvolila da zaboravim niti jedan cent koji je potrošila na mene – rekla je Alison jedne prilike. 

Podsjećamo, njihovi roditelji su se razveli prije 45 godina, a tada je Mariah pripala majci, a Alison ocu. Sestre imaju i starijeg brata Morgana, koji je u medijima isticao kako smatra da pjevačica nije dovoljno pomogla sestri. 

– Tvoja sestra umire i bori se, a gdje si ti? Misliš da si nevjerovatna, ali si vještica. Mariah je zlo – rekao je njihov brat.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti