Da li će se Kličkova bivša izvući iz problema u koje konstantno upada?

Piše: Redakcija

Prije nekoliko mjeseci svijet se šokirao kada je čuo za prekid nakon devet godina veze, između glumice Hayden Panettiere (29) i penzionisanog slavnog boksera Vladimira Klička (42), s kojim ima kćerkicu. Važili su za skladan par, kojjeg nisu pratile afere i skandali, ali ipak su odlučili da se raziđu. Hayden je u nekoliko mjeseci nakon prekida privukla više pažnje medija nego u prethodnih devet godina. Vrlo brzo je viđena s novim muškarcem, a to ‘vrlo brzo’ znači nekoliko dana nakon javne objave o krahu veze s Kličkom.

Počela je izlaziti s vršnjakom Brianom Hickersonom, ne krijući zaljubljenost. No, šuškalo se naveliko da  njena porodica i prijatelji nisu najsretniji novim izborom, a uskoro se pokazalo i zašto. Prošlog je mjeseca Hayden je, naime, pozvala policiju nakon što je izbila svađa između novog dečka i njegovog oca u Južnoj Karolini. Pijana je pozvala policiju u svoj stan, a oni su je pronašli potpuno rastresenu, uzrujanu i alkoholiziranu.

St. Augustine, FL - Hayden Panettiere and boyfriend Brian Hickerson hold hands as they head to an afternoon movie with her brother Janson Panettiere and a friend in St. Augustine, FL. The couple started dating earlier this summer after being spotted at Hollywood hotspot Craig's amidst rumors that Panettiere and longtime partner, Ukrainian boxer Wladimir Klitschko, were on the rocks. Pictured: Hayden Panettiere, Brian Hickerson *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 392031853, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Kad je vidjela da je sin napao oca, u panici je zvala policiju. Nije poznato zbog čega je izbila svađa, no bilo je žestoko i otac je zatečen krvav u licu, iako su poslije policiji izjavili da je pao.

Mnogi smatraju da je njen novi dečko s njom samo zbog slave, a ne zbog zaljubljenosti. Ostaje da vidimo šta će se dešavati u ovoj vezi, dok se Vladimir nije oglašavao. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti