Mirsad Terzić provodi praznike s porodicom u Sarajevu

Piše: Redakcija

Kapiten Rukometne reprezentacije BiH Mirsad Terzić sa suprugom Dinkom i sinovima Isakom i Makom odmara u Sarajevu. Dinka se fotografijama s odmora pohvalila na društvenim mrežama, a čini se da Terzići baš uživaju u čarima zime.

Mirsad je godinama u vrhu evropskog rukometa. S mađarskim klubom “MKB Veszprém KC” osvojio je značajne krune i priznanja, a jedno je stiglo i iz BiH, gdje je proglašen najboljim sportistom naše zemlje.

– Veszprém je mali grad, mnogo manje nudi u odnosu na neke metropole, ali je mnogo lakše u njemu živjeti, naročito kad imaš malu djecu. Sve što trebate vam je tu, na pet minuta. Ljudi su jako prijatni, sva vrata su vam otvorena, ne znam, evo za ovih devet godina da sam negdje stao u neki red da nešto čekam, bilo da je riječ o papirologiji, vrtiću, zdravstvu… Sve funkcionira savršeno. Supruga i ja smo se vjenčali 2009. godine i došli smo sami u Veszprém, gdje smo osnovali i porodicu – kazao je Mirsad za naš magazin.

U nastavku pogledajte fotografije koje su objavili: 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti