Sayonara Zara: Nakon što je postala poznata, Meghan je podijelila svoju staru garderobu

Piše: Redakcija

Vojvotkinja Meghan Markle odlučila je svoju staru garderobu pokloniti prijateljicama nakon što je doživjela planetarnu popularnost. Meghan se na ovaj korak odlučila nekoliko mjeseci prije nego se udala za princa Harryja, kako bi u svom garderoberu napravila prostora za novu, moderniju i mnogo skuplju odjeću. Tokom svečanog prijema za svoje prijatelje, Meghan je organizovala tematsko veče pod nazivom “Sayonara Zara” na kojem se “oprostila” od svojih starih kripica koje je odlučila dati na poklon prijateljicama. “Sayonara Zara”, ili “Zbogom Zara” glasio je naziv zanimljivog događaja na kojem je Meghan mnogobrojnu garderobu i svečane cipele dala na poklon prisutnima. Oni koji su bili sudionici ovog nesvakidašnjeg događaja, tvrde, kako je njena “stara” garderoba bila u odličnom stanju, dok su mnogobrojne vojvotkinjine cipele bile skoro kao nove i u odličnom stanju.

Jedan od “krivaca” za ovakvu odluku Meghan Markle bila je i njena stilistica i bliska prijateljica Jessice Mulroney koja je posljednjih nekoliko godina savjetuje i pomaže u izboru garderobe. Meghan i Jessica upoznali su se na snimanju serije “Suits” od kada su nerazdvojne, a oni koji poznaju situaciju na kraljevskom dvoru kažu kako je Meghan veoma oprezna kada bira saradnike sa kojima provodi veliki dio dana, te je s toga Jessica njena jedina prava prijateljca od koje se ne odvaja.

-Meghan je oduvijek htjela da se zna za njezino ime. Nevjerovatno je pametna i stabilna, ali je istovremeno i jako oprezna. Nije tip osobe s kojom stvarno možete biti prijatelj. Ona je tip osobe kojoj će najbolja prijateljica biti njezina stilistica- izjavila je poznanica vojvotkinje Meghan.

View this post on Instagram

At the UK team trials for the Invictus Games – April 2018

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Budući da su skoro nerazdvojne, Meghan u Jessici ne vidi samo svoju stilisticu već i svog modnog uzora. Obzirom da je Meghanina uloga danas mnoge veća i zahtjevnija, tako su i njeni prohtjevi porasli, pa ne treba čuditi što oko sebe svakoga trenutka ima čitav tim modnih dizajnera koji se naprosto utrkuju kako bi za mladu vojvotkinju kreirali posebnu modnu liniju.

View this post on Instagram

❤️ @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti