Penelope Cruz: Najsretnija sam što sam majka

Piše: Redakcija

Glumica Penelope Cruz otvoreno je govorila o majčinstvu, ali i dugogodišnjoj ljubavi sa suprugom Javierom Bardemom. 

Par se upoznao na snimanju filma “Jamon, Jamon” početkom 90-tih, ali ljubav između Penelope i Javiera procvjetala je tek 2007. godine kada su se ponovno sreli na setu filma “Vicky Cristina Barcelona”. Od tada su nerazdvojni, a posebnu sreću u život unijela su im njihova djeca, sin Leo kćerka Luna.

Iako španska glumica uvijek govori kako joj je porodica na prvom mjestu, pa je zbog toga i smanjila broj filmova koji snimi godišnje, u svojim intervjuima nikada ne govori o svojoj djeci. Ipak, napravila je izuzetak. 

– Najsretnija sam što sam majka, ali mnogo toga me iznenadilo oko majčinstva. Kao da se dogodi mala revolucija u tebi. Cijeli svijet izgleda drugačije. Nikad više nećeš pomisliti najprije na sebe i mislim da je to dobro. Sve se to dogodi u sekundi – kratko je rekla Penelope. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti