Ova 95-godišnjakinja dokaz je da ni za šta u životu nije kasno

Piše: Redakcija

Amerikanka Phyllis Sues postala je inspiracija ženama širom svijeta zbog svog načina života. Ona ima 95 godina i piše svoju prvu knjigu “20 savjeta kako promijeniti život”. Ističe kako nikada u životu nije žurila pa je tako sa 50 godina pokrenula vlastiti posao, sa 75 godina letjela je trapezom, sa 85 godina otišla je na prvi čas joge, a prvi put je skočila padobranom kada je imala 90 godina. 

Phyllis kaže da želi biti inspiracija svim ljudima bez obzirao godinama koji se bore sa zdravljem. Priznaje kako i sama ima zdravstvenih problema, ali je to ne sputava da radi stvari koje želi u životu. Glavni cilj joj je da se osjeća dobro i da bude u savršenoj formi bez obzira na to što ima bolove u ramenu i stopalima, ozlijeđen joj je meniskus i puknuo joj je i jedan biceps. Svjesna je da tijelo s vremenom slabi, ali tvrdi da se zbog toga treba boriti kao luda i da je to bitka koja nema kraja.  

Bivša je plesačica, a baletom se počela baviti kada je imala 14 godina. Priznaje kako je već tada znala da će se plesom baviti cijeli život. Nikada nije imala više od 45 kilograma, a priznaje da može jesti što god poželi. Što se tiče nje ishrane, kaže kako jede sve, ali da je tajna u količini, odnosno porcijama. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti