Luke Perry: Njegovo srce osvojile su dvije žene koje su bile s njim i u posljednjim trenucima

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Glumac Luke Perry preminuo je jučer u 53. godini života. Iako je od njegove najveće popularnosti, one u vrijeme kada je prikazivana serija “Beverly Hills, 90210” prošlo skoro dvadeset godina, vijest o njegovoj smrti potresla je svijet. 

Perry je na malim ekranima bio deceniju, a i nakon prikazivanja popularne serije zadržao je svoj prepoznatljivi šarm. Bio je i jedan od tinejdžerskih idola iz devdestih, a velikom broju žena bio je prva ljubav s televizije.  Ipak, za njim najviše tuguju dvije žene koje su mu obilježile život; bivša supruga Minnie Sharp i zaručnica Wendy Madison Bauer. 

Prodavačica namještaja Minnie njegovo srce osvojila je 1991. godine. Pričalo se kako su se upoznali tako što mu je ona kao obožavateljica poslala grudnjak, ali Luke nikad to nije potvrdio, već je rekao kako su se “jednostavno upoznali u restoranu”. Vjenčali su se dvije godine kasnije. Sharp nije živjela život kakav žive zvijezde i upravo zbog toga je bila pravi odabir za glumca. Razveli su se 2003. godine, a imaju sina Jacka i kćerku Sophie.

https://www.instagram.com/p/BumJCc2gbkm/

Međutim, Minnie nije bila njegova jedina ljubav. Vezu sa Wendy Madison Bauer je skrivao i nikad nije komentirao, pa su mnogi ostali iznenađeni kada je nazvana njegovom zaručnicom. Navodno, ona je uz sina Jacka, kćer Sophie, bivšu suprugu Minnie, njegovog brata Toma Perryja, sestru Amy Coder, majku Ann Bennett i očuha Stevea Bennetta bila uz njega u trenutku smrti. Također, nije poznato koliko su Luke i Wendy bili zajedno, a u javnosti su se pojavili zajedno samo jednom.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti