Jennifer Lopez: Sve ljubavi latino dive

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Latino diva Jennifer Lopez jučer se vjerila sa Alexom Rodriguezom, a par je sretnu vijest podijelio na društvenim mrežama. Ovo će za Jennifer biti četvrti brak. 

Ipak, zanosna glumica i pjevačica u svom životu voljela je mnogo muškaraca. 

David Cruz

Kad joj je bilo 15 godina zaljubila se u vršnjaka iz srednje škole. Ostali su u vezi deset godina, a o njemu i danas govori sve najbolje. 

Wesley Snipes

U glumca i majstora borilačkih vještina zaljubila se na snimanju filma “Vlak pun love”. Zajedno su bili samo četiri mjeseca, od novembra 1994. do marta sljedeće godine.

Ojani Noa

Konobar sa Kube bio je njen prvi muž za koga se udala 1997. godine. Upoznali su se u jednom restoranu u Miamiju, a poznavali su se deset mjeseci prije nego što su se vjenčali, Ipak, razveli su se nakon 11 mjeseci. 

View this post on Instagram

#humpday

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Sean Combs – Puff Daddy 

Kada je snimala svoj prvi album “On The 6”,1999. godine, Jennifer se zaljubila u producenta i repera Seana Combsa. Bila je s njim i u decembru 1999. kad se u njujorškom noćnom klubu sukobio s grupom mladića. Ona i Combs su pobjegli, ali policija je krenula za njima i pronašla pištolj u njihovom automobilu. Combs je optužen za nelegalno posjedovanje vatrenog oružja, a ona se izvukla. Međutim, suđenje i stres presudili su vezi pa su prekinuli 2001. godine.

Cris Judd

Cris je bio njen drugi muž. Vjenčali su se u septembru 2001. godine, a braku je došao kraj kada se Jennifer zaljubila u glumca Bena Afflecka. Razvod su okončali u januaru 2003.

Ben Affleck

Dok je još bila u braku s Juddom, počela je izlaziti s Benom Affleckom, s kojim je snimala film “Gigli”. Ubrzo su se i zaručili, a vjenčanje je bilo zakazano za 14. septembar 2003. Ali ipak su prekinuli, a ona mu je vratila zaručnički prsten vrijedan milion i dvjesto hiljada dolara. 

Marc Anthony

Marc i Jennifer su se vjenčali nakon samo dva mjeseca veze. S njim je dobila lizance Emmu i Maxa. Razveli su se 20014. godine.

Casper Smart

Prohodali su u novembru 2011., a iako su im mnogi prognozirali brzi prekid, ostali su u vezi do avgusta 2016. godine. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti