Znak za novi početak: Slavne dame koje su prevarene

Piše: Redakcija

Da u svijetu slavnih nije sve idealno, kako se to često čini, pokazuju primjeri poznatih dama koje su njihovi partneri prevarili, a za to je saznao cijeli svijet. No, one su uspjele prevazići prvobitni “šok” i neke od njih danas uživaju u novim ljubavima. Pogledajte o kojim poznatim damama je riječ: 

 1. Jennifer Aniston 

Sigurno je da svi znaju da je Jennifer prevario njen tadašnji suprug Brad Pitt, a nakon što je na snimanju filma “Gospođa i gospodin Smith” započeo ljubavnu vezu s Angelinom Jolie. Javna prevara je djelimično narušila imidž “vječitog zavodnika”, a Jennifer se nakon ovog braka još jednom udala i razvela.

2. Khloe Kardashian

Može se slobodno reći da je jš uvijek aktuelna afera vezana za prevaru Tristana Thompsona s kojim Khloe ima kćerku. Nakon što mu je oprostila jednu prevaru, Khloe je stavila tačku na njihovu vezu nakon što ju je Tristan ponovo prevario i to s najboljom prijateljicom njene sestre. 

3. Elin Nordegren 

Riječ je o jednom od najvećih skandala među poznatima do kojeg je došlo nakon što je Elin partner, Tiger Woods, priznao da je spavao s brojnim ženama dok je bio u braku s njom. No, Elin je prevaru uspjela naplatiti, te se nagađalo da je nakon razvoda dobila 100 miliona dolara i prilično visoku mjesečnu alimentaciju.

4. Maria Shriver 

Svijet je bio šokiran kada je 2011. godine objavljeno da se Maria i Arnold Schwarzeneger razvode nakon 25 godina braka, a zbog toga što je Maria saznala da poznati glumac ima vanbračno dijete sa bivšom spremačicom. 

5. Sandra Bullock

Jasse James javno je priznao kako je poznatu glumicu varao tokom njihovog petogodišnjeg braka. To je na Sandru uticalo tako da se jedno vrijeme povukla iz javnosti, ali je nastavila dalje, te je danas u sretnoj vezi s fotografom Bryanom Randallom. 

Više o tome koga to prevarene žene, ali i njihovo okruženje najčešće krive za prevaru pročitajte na linku ispod. 

Prestanimo kriviti žene što ih njihovi muškarci varaju

Pročitajte još